Spel att se framemot

Om du inte varit ute på spelmarknaden på sistone, kan vi berätta att du har missat viktig information. Det har kommit, och kommer, en mängd bra spel. 

9888069-games-play-means-gamer-leisure-and-entertainment

Nu börjar äntligen PS4:an vara värd att köpa. Priset förväntas sjunka inom den närmaste tiden (inför julhandeln, skulle vi tro) och det kommer ut några riktigt stora titlat.

Batman: Arkham Knight kom ut under sommaren och har slagit igenom stort på konsol. Den har inte fått lika mycket tur på PC där det funnits väldigt mycket buggar och generellt varit ett ostabilt spel. Skaparna lovar dyrt och hederligt att fixa alla buggar som folk rapportera in, men du får nog bästa spelupplevelsen på en konsol.

Fallout 4 är också på ingång och ”hypen” är stor. Efter en väldigt lång paus, kom Besetha ut med information att ett fjärde spel var på gång. Sedan dess har många suttit på stolskanten och väntat på releasedatumet som är bara några dagar bort.

Star Wars Battlefront kommer ut i mitten av November och är ännu en tung titel. Här ligger stort fokus på multiplayerfunktionen där man kan vara upp till 40 spelare i samma match. Så klart finns det med mängder med saker som lockar de allra största Star Wars-fansen, men även nya och spektakulära saker som passar de som gillar actionpackade science fiction-spel.