iPhonesajter

Det finns många sajter där ute för den som har en iPhone. En del hjälper dig bli en smartare användare, andra erbjuder bra produkter och vissa förser dig med mjukvara. Vi tar här upp de två bästa.

iPhone

Sajt för tillbehör

Du får inte glömma att ta hand om din hårdvara, alltså din telefon. Telefonen kan enkelt gå sönder, särskilt om du har en aktiv livsstil. Om du har problem med att ditt batteri inte räcker hela dagen på grund av ditt telefonanvändande är ett extrabatteri ett jättebra inköp. Då behöver du inte vara orolig för att du i mitten av dagen inte ska kunna använda din telefon.

iTunes App Store

Med en iPhone finns fantastiska möjligheter att fylla den med precis de funktionerna du vill ha. Det allra viktigaste i det här är självklart apparna. Om du har en iPhone känner du garanterat redan till ett antal appar men om du är helt ny kan det kanske kännas lite krångligt. Via din telefon kan du enkelt komma åt iTunes App Store. Det är där du hittar alla appar som finns till din telefon. Ifall du inte vet vad du ska söka efter kommer alla de mest populära apparna upp enligt en lista efter mest sökta eller nerladdade. Det finns också ett inbyggt recensionssystem i App Store som hjälper dig sålla bort de mindre bra apparna. Online kan du också hitta många sidor som recenserar appar och där du kan söka utifrån kategorier efter något som passar just dig.

Nya modeller

Med nya modeller så kommer det också nya tillbehör, detta kan man tycka är lite jobbigt. Men samtidigt så förstår man att det inte går att anpassa gamla tillbehör till en telefon som kan bli lite större och lite tunnare eller tvärtom. Det är att acceptera att det är som det är och det kan ju vara roligt att även få byta ut det gamla telefonfodralet mot något nytt och fräscht.  Med nya modeller kommer oftast nytt OS (operativ system) också, och det kan innebära nya roliga funktioner. Det kommer nya appar som man både kan ha roligt med och nytta av.